Prijzen

De prijzen die ik hanteer voor het verrichten van werkzaamheden voor uw tuin hangt af van veel factoren. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een terras kan het zo zijn dat er maar een dun laagje zand hoeft worden aangebracht of dat er eerst een laag grond moet worden uitgegraven en vervolgens een laag zand moet worden aangebracht waar ik de nieuwe bestrating op kan leggen. Maar ook de stijging van de kost prijs van het af en aanvoeren van materialen.

Zo kan door verschillende factoren de prijs negatiever of juist heel gunstig uitvallen ✅. Om voor u de juiste prijs te kunnen bepalen voor de werkzaamheden die u graag verricht wilt hebben , kom ik graag vrijblijvend een keer bij u langs.

Na u wensen te hebben bepaald ontvang u van mij aantrekkelijke vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen we de startdatum voor de aanleg van uw nieuwe tuin. U kunt mij ook direct benaderen om werk uit te laten voeren. Mijn diensten lever ik voornamelijk in West-Friesland en Lelystad.

Rood Tuin en onderhoud staat voor kwaliteit en geeft garantie op het geleverde werk. De klus is pas geklaard als u tevreden bent! 

Rood tuin en onderhoud is lid van de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners!

👉 Maak een afspraak